Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

❗ Meghackelték Putyin TV-jét!

Március 14-én este a legnagyobb orosz TV, a Channel One alkalmazottja és szerkesztője, Marina Ovsyannikova élő adásban sétált be a híradóba, egy háborúellenes transzparenssel, és mondta el a népnek:
“Ne higgy a propagandának. Itt hazudnak neked. Az oroszok a háború ellen vannak. Állítsák meg a háborút! Nem a háborúra!”

 

Marina az akció előtt videóüzenetet is rögzített, amelyben ellenezte az ukrajnai háborút. „Ami most Ukrajnában történik, az bűncselekmény. Oroszország pedig agresszor ország. És ezért az agresszióért csak egyetlen ember lelkiismeretén van a felelősség. Ez a személy Vlagyimir Putyin” – mondta.

 

Ovsyannikova elmondta, hogy apja ukrán, anyja orosz, „és soha nem voltak ellenségek”. Kijelentette, hogy “Oroszországnak azonnal le kell állítania a testvérgyilkos háborút”, és felszólította az oroszokat, hogy vegyenek részt a háborúellenes megmozdulásokon.

 

✊ Marina valószínűleg nemcsak az állását, hanem a szabadságát is feláldozta, hogy szembeszálljon a putyinista propagandával, és elmondja, az oroszok nem támogatják a diktátor háborúját. Ahogy teszik ezt sokan szerte Oroszországban. Tegnap is közel 1000 embert tartóztattak le a háborúellenes tüntetéseken!

 

Csak köszönetet tudunk mondani azoknak a bátor oroszoknak, akik szembeszállnak a hazugsággal, a propagandával, a háborúval, a diktátorokkal! ❤️
Éljenek a szabad orosz emberek!

Jámbor András,
az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: