Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A háború harmadik hetének közepén azt magabiztosan mondhatjuk, hogy új világ jön. Mifelénk mindenképp, de a hullámok egészen Kínáig érnek.

Ez a becstelen háború nemcsak Putyin rendszerét rázza meg. Levegőért fognak kapkodni az orosz elnök illiberális, az erő kultuszában hívő, a nemzeti szuverenitásról papoló, valójában nacionalista barátai.

Orbán közelről látja most, hogy egyedül semmit se ér. A politika színházában most hirtelen békegalamb lett a farkasból. A történelemben viszont szétporlik a maszk. Marad a nyers valóság.

Nix ugribugri! Ezt üzeni a világ Orbánnak. A kormányfő most jó képet vág politikájának nyilvánvaló kudarcához és látszólag beállt a sorba. De ez a sor nem az ő sora. Ahogy Putyinnak vége, úgy Orbánnak is. Kitelt az idejük.

Ez attól függetlenül igaz, hogy három hét múlva mit gondolnak majd a magyar választók. Sokadszorra a világ változása buktat majd meg egy magyar zsarnokot. Ez Orbán sorsa, ez a mi történelmünk.

Gyurcsány Ferenc


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...