Megosztom másokkal is:

Meglepőt lépett az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje Heves megye 1-es számú választókörzetében. Berecz Mátyás az alábbi közleményben szólította fel ugyanerre Fideszes kihívóját:

Amikor 2019 őszén az egri emberek az ellenzéki együttműködést tisztelték meg a bizalmukkal, azt várták el tőlünk, hogy hatékonyan dolgozzunk közösen a város érdekében. Az elmúlt hónapokban is meggyőződésem volt, hogy Eger csak akkor lehet sikeres, ha a győztes szövetség képes újra megtalálni a közös hangot. Nem most van az ideje elemezni annak az okát, hogy ez miért nem sikerült. A magam részéről úgy döntöttem, hogy a mai nappal lemondok az önkormányzati képviselői mandátumomról.

Az egyesült ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltjeként a következő hetekben csak a választókra, az április 3-i győzelemre, a kormányváltásra fogok fókuszálni, hiszen a mi valódi ellenfelünk a kiváltságosok pártja: a Fidesz. Tőlünk az egriek azt várják, hogy közösen küzdjünk Orbán gonosz rendszerének leváltásáért, hogy végre tisztességes képviseletet kapjon minden egri ember az országgyűlésben. A továbbiakban csak ezzel fogok foglalkozni, a döntésemet nem kívánom a továbbiakban a sajtóban kommentálni. Koncentráljunk a feladatra: váltsunk kormányt április 3-án!

Továbbá arra kérem ellenfelemet, Pajtók Gábort, aki a mai napig nem mondott le a Heves Megyei Kormányhivatal vezetéséről, hogy kövesse a példámat.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --