Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vigyázat!

Orbán Viktor mindig azt a bűnt követi el, amivel ellenfeleit vádolja. Fordított beszéd az övé. Nem azért, mert bolond, hanem mert így legalább (!) nullára tudja kihozni a kommunikációs játszmát.

– sorra buknak le a fideszes pedofilok, tehát ezzel az aberrációval vádolja az ellenfeleit

– sorra ERESZkednek le az “apa férfi, anya nő” erkölcsi magaslatrol az álszent fideszesek, ezért ezzel is megpróbálta megbélyegezni ellenfeleit, de a fideszes gyűlölet hozzá közel is lecsapott

– eltüntették 3 millió magyar nyugdíjmegtakarítását, közben a nagy hozamot produkáló pénztárakat vádolta “eltőzsdézéssel”

– a járvány alatt loptak, csaltak, hazudtak, össze vissza beszeltek és 44 ezer áldozatot hozott a yachtozással dubajozással való felkészülés, de az ellenfelet vádolták mindennel.

– most az országot akarják megvédeni, de egy 6 tonnás katonai repülő eszköz 40 percig halad úgy a légtérben, hogy a kormányzat tétlenül nézi. Majd mindenki felelős, csak az a kormány nem, aki felelős.

– Orbán Putyin utolsó csatlósa az Európai Unióban, az elmúlt 12 évben kiszolgálta Putyin gazdát mindenben, de az ellenzék felé akar mutogatni. Ezt már az övéi sem hiszik el.

Ezért szintet lép.

– Orbán és 133 gyáva embere háborús szándékkal vádolja a BÉKE PÁRTJÁN ÁLLÓ ELLENZÉKET.

Sajnos, sejthető, hogy miért.

Mindig azzal vádolja Brüsszelt, Sorost, az ellenzéket, amit ő követ el, amire ő készül.

A jobboldal mindig pusztulásba viszi a házat és a nemzetet.

Ne hagyjuk, hogy Orbán és a fidesz most is ezt tegye!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: