Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A lenti térkép bemutatja a Fidesz álságos, képmutató és hazug politikáját.
Azt hazudják, hogy Magyarországon keresztül nem fog történni NATO fegyverek szállítása, sőt, még a NATO védelmi erőit sem akarta pár héttel ezelőtt beengedni a Fidesz.

Az eredmény: Magyarországon keresztül szállíthat a NATO fegyvereket Ukrajna felé, de csak úgy, ha nem a magyar-ukrán határon viszik át őket.

Magyarul ha a szállítmányok megkerülik a magyar-ukrán határszakaszt a szomszédos Szlovákián vagy Románián keresztül, akkor az ukrán kecske is enni kap és a fideszes káposzta is megmarad.

Ez nem stratégiai nyugalom (jelentsen ez bármit is), hanem stratégiai hazudozás.

Az elmúlt 12 évben szisztematikusan, lépésről lépésre távolította el Magyarországot a nyugati szövetségi rendszertől a Fidesz és Orbán Viktor.

Kipcsak és türk diktátorok, keleti népirtók és nyugati populisták lettek a legjobb barátai és szövetségesei.

Odáig jutottunk el, hogy a nyugati szövetségeseink nem osztanak meg velünk fontos, nemzetbiztonsági információkat, mert nem tartják megbízhatónak a magyar vezetést. Tartanak az oroszok felé való szivárogtatástól. Ide vezetett a nagy pávatánc az EU és Putyin között.

Most háború van Európában, ezért minden döntés történelmi. Egyik vagy másik döntés történelemkönyvek jó vagy rossz oldalára teszik az országot.

Ezek az idők államférfi után kiáltanak. Az ukránok megkapták Vologyimir Zselenszkij személyében.

A magyarok pedig egy sarokban kuporgó szélkakast kaptak, aki minden kimondott szó előtt gondosan megvárja Rogán Antalt és csapatát, hogy mit kell mondani. Nincsenek elvek, nincsenek értékek és nincsenek emberi érzelmek sem.

Számítás, gyávaság és hazugság van. Ezt mutatta meg nekünk Orbán Viktor az elmúlt 13 napban.

Napokig harsogták, hogy homokba kell dugni a fejünket és nem szabad az orosz medvével szemben fellépni, miután elkezdi marcangolni Ukrajnát.

Ez persze csak a kirakat, a színfalak mögött szépen beálltak a sorba és megszavaztak minden szankciót, nagyon helyesen.

A Fidesz hazug narratívájában mereven elzárkóztak a NATO-s kötelezettségeink teljesítésétől. De ezt is csak szóban, tettekben mindent teljesítünk. Helyesen.

Orbán Viktor és sleppje tehát még a morálisan helyes döntéseket is sunnyogva teszi meg. Ennél viszont a magyarok sokkal többet érdemelnek! Putyin helyett Európa, kelet helyett nyugat, háború helyett béke!

Április 3-án válasszunk egy olyan kormányt, amelyik elkötelezett a nyugati értékek iránt és őszintén kiáll Ukrajna mellett a béke érdekében! Szavazzatok az Egységben Magyarországért jelöltjeire és listájára!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: