Alföldi Róbert Forrás: Facebook Fotó: Kincses Gy.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú idő után ismét megszólalt Alföldi Róbert rendező – akit szerintem a mi olvasóinknak egyáltalán nem kell bemutatni.

Alföldi korábban többször is megszólalt fontos közéleti kérdésekben és most hosszabb kihagyás után egy videóüzenettel jelentkezett.

A színész-rendező azért ragadott kamerát mert véleménye szerint borzasztó szörnyűséges ez a mostani háború és ennek kapcsán válik világossá, hogy pontosan  miről is fog szólni a most következő választás.

El kell tudni dönteni, hogy mi között kell választanunk és ez nem jobboldali vagy baloldali politikai meggyőződés kérdése, hanem alapvető emberi értékek

Alföldi Róbert szerint igen álságos, hogy valakik elítélnek mindenféle agressziót, de közben továbbra is üzletelnek az agresszorokkal.

Olyan sincs hogy a kormány 10 pontos béketervet ad közre de közben hagyja, hogy a közszolgálati televízió aminek az lenne a dolga hogy objektíve tájékoztasson bennünket a legdurvább orosz propagandát nyomja.

Véleménye szerint ez pontosan megmutatja azt hogy mi között kell választanunk majd április elején.

Hangsúlyozom ez nem jobboldali, nem baloldali, nem liberális, nem keresztény és nem zsidó hanem annál sokkal egyetemesebb

tehát szerintem nem oldal kérdése – hangsúlyozta, majd hozzátette

“El kell döntenünk, hogy a világnak azon részéhez szeretnék-e tartozni amelyik tárgyalással vagy megértés vagy odafigyeléssel próbálja kezelni a konfliktusait vagy próbálja a demokráciát valóban komolyan gondolni, vagy a világnak azon feléhez szeretnénk-e tartozni ahol csupa ilyen – hogy fogalmazzak finoman – hát furcsa pszichével rendelkező diktatórikus vezetők vannak.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: