Jakab Péter - Fotó: atv
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik elnöke, aki szerint két út van: „Putyin vagy Európa, háború vagy béke, rubel vagy euró”; ez lesz a kérdés április 3-án

A jelenlegi összetételű parlament tavaszi ülésszakának utolsó ülésén, arról beszélt: a kormány elárulta Magyarországot és Európát, akkor „amikor a nyugati szövetségeseinket rugdosták páros lábbal”. „Az Európai Uniót gyengítették, miközben Putyin előtt hajbókoltak” – fogalmazott az Index beszámolója szerint a Jobbik elnöke, aki szerint két út van: „Putyin vagy Európa, háború vagy béke, rubel vagy euró”; ez lesz a kérdés április 3-án.

Nehezményezte továbbá, hogy a magyarok fizetése egyre kevesebbet ér, de még annak a kevésnek egy részét is elveszik az adóval, évente pedig harmincezren halnak meg azért, mert nem jutnak megfelelő egészségügyi ellátáshoz.

Jakab Péter szerint az uniós forrásokból rendezni lehetett volna a béreket, a nyugdíjakat, az egészségügyet, az oktatást, de stadionokat kaptunk helyette.

Ráadásul – tette hozzá – most is hatezer milliárd forint várja a kormányváltást, a jólét Magyarországának pedig a kormánypártok pénz- és hataloméhsége az akadálya.

Forrás: atv.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: