Juszt László
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juszt László fontos problémára hívta fel a figyelmet a Facebookon:

Sorra érkeznek a telefonok, e-mailek vidékről: mindenhol kifogyóban van, vagy már ki is fogyott az üzemanyag, s így nem tudják elindítani a traktorokat.

Következésképp – mi lesz az élelmiszerrel?

Az oka megint csak a kormány többszörösen elhibázott energiapolitikája. A legutóbbi – óriási hiba – amit csak a szavazatszerzés motivált, az üzemanyag árstop.

Ennek egyenes következménye lett, hogy egész Európa kamionparkja itt tankolt, s a szomszédból is mindenki idejött dieselt, benzint vásárolni.

Így mára kifogytunk. Nem véletlen, hogy a nemzetközi körözés alatt álló MOL vezér, Hernádi Zsolt tegnap a tv-ben bizonygatta, hogy “nincsen hiány”.

Tudjuk az ilyen kijelentések mindig az ellenkezőjéről szólnak.

És akkor ne is beszéljünk arról, hogy ezzel az árstoppal – közpénzből – alaposan megtámogatta Orbán a külföldi kamionosokat.

Hiszen a valós és a kúti ár közötti különbséget a költségvetés, vagyis mi magunk, az adónkból pótoljuk. Az is, akinek nincs is autója.

Nem tudom, hogy még mit tud elbaltázni ez a tudatlan, kártékony társaság?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...