Megosztom másokkal is:

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője és az egységes ellenzék közös debreceni országgyűlési képviselőjelöltje közleményében elemezte a friss gazdasági adatokat:

“A GKI Gazdaságkutató friss felmérésből derült ki, hogy még Románia is gyorsabban zárkózott fel az uniós átlag gazdasági növekedéséhez az elmúlt évtizedben, mint Magyarország. Az adatokból azt is tudni lehet, hogy a román családok jövedelme közel kétszer olyan gyorsan nőtt, mint a magyaroké és a román nyugdíjak vásárlóereje is javult a magyar nyugdíjakhoz képest.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék totális kudarcot valló, elbaltázott gazdaságpolitikájának újabb bizonyítéka, hogy már a román gazdaság is köröket ver a magyarra. Miközben Orbánék hazug propagandája gazdasági csodáról áradozik, az elmúlt 10 év eredményeként már egy átlag román család életszínvonala is közelebb került az uniós átlaghoz, mint egy tisztességen dolgozó magyar családé. A DK szerint egyértelmű: Orbánnak április 3-án mennie kell, ha nem akarjuk, hogy Magyarország Európa legszegényebb országai között maradjon!”

Romániában régóta működik az antikorrupciós ügyészség, aminek következtében igen alacsonyra csökkent az állami korrupció, ami jót tett a gazdaságnak.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --