Gyurcsány Ferenc a Parlamentben - Forrás: 168 óra Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc a DK elnöke legújabb videójában egy dokumentummal jelentkezett, aminek biztosan nem fognak örülni a Fidesz központban.

A DK elnöke a füzesabonyi választókerületból kapott egy csomagot, ami nem más, mint a Fidesz aktivistáknak kiosztott érvelőkártya.

Ezeket a panelszövegeket arra az esetre írta a Fidesz-propagandaosztálya ha a kampány során választókkal beszélgetnek a Fideszesek.

Ebben a papírban mintapárbeszédek is vannak. Már elsőre is félelmetes, hogy ilyenfajta agymosás megy a nagyobbik kormánypárt oldaláról, de ezen szerintem már a BalraMagyar olvasói meg sem lepődnek.

Az iromány érdekessége azonban mégis csak az, hogy szinte semmi nincs benne arról, miért jó a Fideszre szavazni. Sokkal inkább véget nem érő Gyurcsányozás az, amivel készültek a pártközpontban.

A DK elnöke a videót így vezette fel közösségi oldalán:

Néhány napja Füzesabonyban egy fideszes aktivista a kezembe nyomta ezt az “érvelőkártyát”. Hát nézzük, mivel alázza meg a Fidesz a saját szavazóit is!

Gyurcsány Ferenc mindezt videóban olvassa fel, hogy mit tartalmaznak konkrétan a most megszerzett papírok és bevallom nekem a hátamon futkos a hideg. Ilyen egész egyszerűen nincs….


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: