Orbán Viktor és Vladimir Putyin, Moszkva, 2018. július 15. - Fotó: OV Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen az amikor annyira tagadják a valóságot, hogy már röhejessé válika z egész banda.

Kovács Zoltán szerint alaptalan vád a kormány oroszbarátsága – Szijjártó visszaküldte már Moszkvába a “Barátságért” kitüntetését? – utóbbi kérdést már az MSZP tette fel közleményében.

A párt országos sajtóhoz eljutatott közleményében közli: Kovács Zoltán a kormányinfón sérelmezte, hogy egyes újságírók megpróbálják oroszbarátsággal vádolni a Fideszt.

Ezt annak a kormánynak a tagjaként mondta, amelynek külügyminisztere nemrég kapott “Barátságért” kitüntetést az orosz kollégájától. Kovács államtitkár tévedésben van, ugyanis amikor egy újságíró, egy ellenzéki politikus vagy bárki más azt mondja, hogy Orbán Viktor és a Fidesz oroszbarát, az nem vád, hanem tény.

Az elmúlt 12 évben az orosz elnök úgy járt Magyarországra, mint egy tulajdonos, aki idejött ellenőrizni a befektetéseit, amikről be is számoltatta a magyar kormányt. Ezzel az alárendelt viszonnyal a Fidesz pedig kiszolgáltatta hazánkat Putyinnak és eltávolította Magyarországot nyugati szövetségeseitől.

A metrókocsik orosz felújítása, Paks 2 építése, az orosz kémbank Budapestre költöztetése, orosz fegyverkereskedők szabálytalan kiadatása, mind olyan ügyek, amelyek anyagilag és erkölcsileg is ártottak hazánknak.

Azonban nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is kiszolgálta Orbán Viktor Putyint, hiszen az orosz propaganda uniós szócsöve lett, és a megbonthatatlan barátságuk jegyében pedig ahol csak teheti, bomlasztja az Európai Uniót.

Ha Kovács Zoltán szerint a kormány oroszbarátsága csak egy alaptalan vád, akkor bizonyítson! Kezdje azzal, hogy bejelenti, hogy Szijjártó Péter visszaküldi Moszkvába a kitüntetését és Magyarország kivonul az orosz kémbankból, amelynek vissza is vonja a magyarországi engedélyeit!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: