Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedves Hadházy Ákos!

Olvastam Facebook-bejegyzésedet, amelyben aggódva az összefogás sikeréért, azt javasoltad, hogy mondjak le az összefogás országos listájának tizenegyedik helyéről, hogy ne terheljem az ellenzéket a Fuzik Zsolt által megfogalmazott vádakkal.

Kedves Ákos!

Te is tudod, kampány van. Nem is akármilyen. Mindannyian azért dolgozunk, hogy a Fidesz tizenkét éves hatalmát megtörjük. Magam is ezzel kelek és ezzel fekszem. Büszke is vagyok néhány olyan dologra, amelynek élharcosaként ma már karnyújtásnyira vagyunk a kormányváltástól.

Ahogy az egyik országos televízió esti műsorában elmondtam, és most is szeretném ezen a nyílt fórumon Neked megerősíteni, semmilyen pénzt nem vettem át sem táskában, sem más módon Fuzik Zsolttól és mástól sem.

Azt viszont érdemes tisztázni, hogy az elmúlt évtizedben, több száz – általam korábban nem ismert – személlyel találkoztam és hallgattam meg a különböző javaslataikat, elképzeléseiket, ötleteiket. Aki ismer, az tudja, hogy egy beszélgetésre, találkozásra mindenkinek lehetőséget adok. Ez alól ez az eset sem volt kivétel.

Ellenzéki politikusként rengeteg támadást éltem meg az elmúlt években. Tudtam, hogy ez a kampány sem múlik majd el enélkül, hiszen megszokhattuk, hogy a Fidesz egyesével próbál minket levadászni.

A támadásokra lélekben felkészültem, hiszen pontosan tudom, hogy semmi törvénytelen dolgot nem tettem. Biztos vagyok az igazamban, ezért magánvádas büntetőeljárást kezdeményezek nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért Fuzik Zsolt és az ő nyilvánvalóan hazug vallomását elsőként leközlő sajtóorgánum ellen.

Egyúttal a keddi napon levélben fordulok Magyarország Legfőbb Ügyészéhez, amelyben kezdeményezem, hogy indítványozza az Országgyűlés Elnökénél az adott ügyben a mentelmi jogom felfüggesztését.

Arra kérlek, hogy Te se ülj fel ezeknek a vádaknak, és ne kelts hangulatot a közösségi médiában, hiszen a következő időszakban nagyon sok jelenlegi és leendő politikus eshet még áldozatul a Fidesz lejárató hadjáratának.

Ezt Te pontosan tudod, hiszen volt időszak, amikor a kormánypárti sajtó hangos volt a Rólad terjesztett álhírektől, amelyeknek én személy szerint sosem adtam hitelt.

A magam részéről küzdeni fogok tovább, küzdeni a kormányváltásért. Minden erőmmel egy boldogabb, jobb Magyarországért.

Barátsággal:

Dr. Molnár Zsolt
az MSZP pártigazgatója


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: