Márki-Zay Péter - Fotó: Amerikai Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt Honfitársam!

A kormány hazudik Önnek.

A szomszédos Ukrajnában háború dúl, amelynek kirobbantásáért egyedül a Vlagyimir Putyin vezette Oroszország a felelős. Ukrajna megszállásával mostanáig százak életét követelték a harci cselekmények, ezrek sérültek meg és százezrek kényszerültek elhagyni otthonukat, menekülve a háború, az orosz megszállás elől.

Magyarország kormánya Orbán Viktor vezetése alatt többször is kiállt a háborús agresszor Putyin mellett. Magyarország nevében Orbán Viktor stratégiai szövetségre lépett Putyinnal, meggyengítve és kiszolgáltatva hazánkat.

A miniszterelnök elárulta Magyarországot, európai és amerikai szövetségeseinket: beengedte az oroszok kémbankját Budapestre, orosz energiafüggőségbe taszította hazánkat, a Paks 2 projekt révén pedig közvetlenül, magyar adófizetők pénzéből támogatja Putyin háborúját.

Az Ellenzék határozott álláspontja, hogy a magyar embereket az ukrajnai fenyegető veszélytől csak a NATO és az Európai Unió tudja megvédeni. Magyarországnak támogatnia kell a béke helyreállítására irányuló közös törekvéseket, és éppen ezért, nem akarunk magyar katonákat Ukrajnába küldeni. A kormány erről is hazudik Önnek.

Magyarország és a Magyar Honvédség feladata minden, a háború elől menekülő ember megsegítése, a határvédelem és a mielőbbi humanitárius segítségnyújtás biztosítása. Hazánk nem lehet a Nyugat árulója, szövetségesi és szomszédságunkból adódó kötelezettségeinket teljesítenünk kell a magyar nemzeti érdeknek megfelelően.

A magyar emberek élete a legfontosabb számunkra.

Tisztelettel:
Márki-Zay Péter


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: