Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzéki pártok 15 órára hirdettek villámcsődületet a Dankó utcába, azonban az új információnik alapján körüzenetben terjed, 18 órára hatalmas tömeget várnak a pártok a VIII. kerületbe.

Korábban megírtuk, reggel közel 30 NAV dolgozó jelent meg az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai székházában.

Egyértelműen a Fidesz támadásaként kommentálja az Egyesült Ellenzék az Iványi Gáborék ellen megindult agresszív fellépést.

Már több százan vannak a VIII. kerületi Dankó utcában ami az Evangéliumi Testvérközösség központja, de mindenkit várnak az ellenzéki pártok 18 órára a helyszínre, hogy a tömeg erejével kéztessék meghátrálásra a kormányt.

Jámbor András a körzet ellenzéki képvsielőjelöltje aki az elsők között ért a helyszínre és arról számolt be, hogy a NAV dolgozók nem bántak kesztyűs kézzel a hajléktalan ellátóval szemben. Posztjában úgy fogalmazott:

Gábor az előbb elmondta, hogy a NAV-osok betörték az iroda ajtaját, nem engednek be senkit, de persze a sajtónak sem válaszolnak.

Hogy valójában mi történik a helyszínen sokáig csak találgatni lehetett, mint ahogyan azt is, hogy mi az oka ennek az erőteljes fellépésnek.

A Klubrádiónak nyilatkozva Iványi elmondta, van járuléktartozásuk, de ennek elsősorban az az oka, hogy a magyar állam jogsértő módon elvette az egyesületet fenntartó Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség egyházi státuszát, amíg ezt nem kapják vissza, aligha tudják rendezni az elmaradásukat.

A helyszínen vannak az ellenzék vezető politikusai is. A tömegben láttuk Dobrev Klárát, Szabó Tímeát, Gurmai Zitát, Torzsa Sándort, Pikó Andrást, Donáth Annát és még több tucat ellenzéki politikust akik a helyszínen igyekeznek segíteni.

Kérjük aki tud menjen a helyszínre és ossza meg másokkal is ezt az információt a megosztás gombra kattintva. Védjük meg Iványi Gábort a hatalomtól!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: