Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jámbor András az ellenzék képviselőjelöltje is megérkezett a helyszínre. Reggel óra több, mint 30 NAV munkatárs jelent meg Iványi Gáborék hajlékalanszállójánál.

Jámbor András bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Míg a fideszes kiváltságosok százmilliós ingatlanokkal üzletelnek a belvárosban, és Völner Pállal az élen kilakoltatási maffiát tartanak fenn, addig a NAV ma 30 talpig díszben felvonuló fegyveres emberrel megszállta Iványi Gáborék egyesületét a Dankó utcában.

Gábor az előbb elmondta, hogy a NAV-osok betörték az iroda ajtaját, nem engednek be senkit, de persze a sajtónak sem válaszolnak.

Teszik mindezt úgy, hogy Iványiéknak milliárdokkal tartozik az állam az egyházügyi törvény önkényes átírása és a támogatások indokolatlan megvonása miatt.

Ma egyértelmű politikai üzenetet küldött a kormány, de mi nem hátrálunk! Nyilvánvaló, hogy Iványit a köztársasági elnöki jelöltsége miatt fenyegették ma meg, hogy ne nagyon pattogjon.

De ez már nem tart sokáig: április 3-án véget fogunk vetni a fidesz korrupt és megfélemlítésen alapuló uralmának!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...