Időjárás - Fotó: regiaradio
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mutatjuk milyen lesz az időjárás a kövekező napokban

Az időjárás-előrejelzés szerint a mai napon több órára is kisüthet nap, de estefelé újra felhős időre számíthatunk. A következő hét napjait is megmutatjuk!

Időjárás ma: észak felől vastagabb felhőzet érkezik, amely délután szakadozni, csökkenni kezd. Általában több órára kisüt a nap, majd estefelé nyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Az északi megyékben napközben néhol kialakulhat kisebb eső.

A délnyugati szél sokfelé lesz élénk, amelyet északon, északkeleten erős, a hegyeken viharos széllökések kísérnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 9 és 13 fok között várható, de néhol északkeleten 7, 8 fok is lehet. Késő este 0, +7 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak átmeneti szakadozások lehetnek, ugyanakkor a déli megyékben eleinte hosszabb szűrt napsütés is várható. Többfelé eshet az eső, zápor, egy-egy zivatar sem kizárt. A csapadékzóna északnyugatról délkelet felé vonul.

A nyugati és északi hegycsúcsokon havas eső, hózápor sem kizárt. A déli, délnyugati, majd nyugati, északnyugati szelet sok helyütt erős lökések kísérik. A maximum hőmérséklet 6 és 13 fok között várható, a délnyugati országrészben lesz a melegebb idő -írja a met.hu.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: