Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik leleplezte a kormány újabb orbitális hazugságát

A párt közösségi arról ír, hogy „a Fidesz által teremtett rendszer nem azokat segíti, akik valóban a földből, a mezőgazdaságból élnek.” Szerintük „a magyar mezőgazdaság teljesítménye az uniós támogatások mellett is gyors ütemben szakad le a környező országokétól.”

A Jobbik arra szövetkezik – írják, „hogy ismét az élvonalba zárkóztassuk fel a magyar mezőgazdaságot, és hogy élhetővé tegyük a magyar falut.” A bejegyzéshez pedig egy videót is posztoltak, amelyből megismerhető az Egységben Magyarországért agrárpolitikai programja.

A családi gazdaságokról szóló kormányzati szöveg csak hazug propaganda. A Fidesz által teremtett rendszer nem azokat segíti, akik valóban a földből, a mezőgazdaságból élnek. A magyar mezőgazdaság teljesítménye az uniós támogatások mellett is gyors ütemben szakad le a környező országokétól.
Ez így nem mehet tovább! Vissza kell adni a vidéki emberek méltóságát, mert az elmúlt években elárulták és tudatosan kiszolgáltatottá tették őket.
Mi arra szövetkezünk, hogy ismét az élvonalba zárkóztassuk fel a magyar mezőgazdaságot, és hogy élhetővé tegyük a magyar falut. Megosztottság helyett békét, szembenállás helyett együttműködést, a vidék felemelkedését fogjuk megteremteni!
Az alábbi videóból megismerheted az Egységben Magyarországért agrárpolitikai programját.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: