Bayer Zsolt - Fotó: YouTube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az már túlmegy minden határon, ha valaki olyan szinten vetkőzik ki magából, mint Orbán Viktor kebelbarátja írta Jakab Péter Bayernek címezve.

Kultúrember aligha írja le, hogy „ez a nyomorult gazember hét gyerek apja” – utalva az ellenzék miniszterelnök-jelöltjére!

Nincs ilyen körülmény, nincs ilyen kontextus, egy magát kereszténynek mondó ember lelkében és fejében egyszerűen nem fogalmazódhat meg ilyen fokú gyűlölet.

Amit Bayer Zsolt és a hozzá hasonló szellemi kútmérgezők művelnek, egyenes út ahhoz, hogy a politikai nézetkülönbségek tettlegességhez vezessenek, és ahogy a minap történt, a megtévesztett és felhergelt emberek állon üssék az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

Jakab szerint a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa most tett, arra nincs semmilyen mentség. Ettől minden jóérzésű embernek el kell határolódnia, de elsőként magának Orbán Viktornak. Most kell lépniük, míg nem kel ki az összes, Bayerék által elszórt gyűlöletmag!

Szerinte nekünk pedig ki kell mondanunk: elég volt a Fidesz gyűlöletpolitikájából, mi nem ilyen országban szeretnénk élni!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: