Orbán Viktor, 2020. 06. 12. - Fotó: O.V. közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány és Tata fideszes vezetése a tatai polgárok megkérdezése nélkül akar luxusszállodát építtetni az Öreg-tó partjára, amivel veszélyeztetné a tó élővilágát.

Az elmúlt hónapokban hiába gyűlt össze 6500-nál is több aláírás a beruházás ellen, Orbánék a veszélyhelyzetre hivatkozva akadályozzák meg, hogy a tataiak dönthessenek a városuk és a tatai tó élővilágát befolyásoló építkezés kapcsán, miközben a kormány gyűlöletkeltő népszavazására minden további nélkül sor kerülhet április 3-án.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Orbánék hosszú évek óta nem hallgatják meg a tisztességes tatai polgárokat és az Öreg-tó sorsáról szóló népszavazást is hónapok óta akadályozzák.

Orbán Viktornak és helytartóinak fontosabbak a kiváltságos kevesek érdekeit szolgáló felesleges luxusberuházások, mint az Öreg-tó élővilágának megvédése, vagy a tatai lakosok akaratának figyelembevétele.

A tatai tó jövőjéről nem Orbánnak és Mészárosnak, hanem a tataiaknak kell dönteniük.

Ezért kell április 3-án Orbán gonosz, a kiváltságos kevesek érdekeit szolgáló kormányát leváltanunk és mihamarabb lehetővé tenni, hogy népszavazáson születhessen döntés az Öreg-tó jövőjéről.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: