Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Belváros fideszes vezetése évek óta tendenciózusan árusítja ki baráti köröknek a nagyértékű belvárosi ingatlanokat  -véli az LMP-s Csárdi Antal.

A politikus közleményében figyelmeztet: A Rogán-korszak nem tűnt el a Belvárosban, és még csak át sem alakult.

Nem kell messzire menni: a Völner-ügy szereplői, köztük az előzetes letartóztatásban lévő Schadl György nagy értékű ingatlanokhoz jutott hozzá, áron alul, érdemi pályáztatás nélkül.

Ugyancsak gyanús ügyletnek tűnik, hogy a számítások szerint 1,6 milliárdot érő ingatlancsomagot, 850 millió forintért értékesített a belvárosi önkormányzat, az egyik vevő pedig egy 19 éves dunaharaszti vállalkozó.

A Fővárosi önkormányzat mindkét esetben élni kívánt elővásárlási jogával, hogy így akadályozza meg a vagyonkijátszást, de ezt az önkormányzat és az általuk megbízott ügyvédi iroda jogi trükközéssel szabotálta.

“Álláspontom szerint a belvárosi ingatlanok ilyen szintű áron aluli értékesítése, illetve az elővásárlási jog gyakorlásának megakadályozása kimeríti a hűtlen kezelés tényállását, ezért feljelentést teszek a belvárosi ingatlanok eladása ügyében.” – írja Csárdi Antal LMP-s képviselő.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: