Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony ide sülyedt a magyar belopolitika.

Fenyegető levelet kapott Gémesi György ellenzéki polgármester. Az irományt a gödöllői polgármester e-mailben kapta – írta a Telex a városvezető Facebook-oldalára hivatkozva kedden.

A 24.hu szemléje szerint azt követelik a zsarolók, hogy mondjon le, legyen időközi választás, különben jönnek a kompromittáló anyagok.

Mint írják: az Anonymus néven aláírt levél Gémesi szerint arra utal, hogy ugyanaz az írója, aki a budapesti Városháza-botrányt is kirobbantotta. A levélíró így fogalmaz:

“Az Ön titkai is a birtokomban vannak. Ha 2022. január 31-ig benyújtja lemondását, és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett, akkor emelt fővel távozhat.

Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost. Időközi választások mindenféleképpen lesznek, csak önön múlik, mikor és mi módon.”

A fenyegetés azzal folytatódik, hogy lerántják a leplet „egy feminista terroristával való kapcsolatáról”.

Gémesi felháborodva kérte ki magának mindezt:

Nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó , hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek.

Meddig süllyednek? Felhívom a figyelmüket, hogy az önkormányzati választás régen véget ért, nem leszek országgyűlési képviselő jelölt.

Ha gondjuk van velem, vállalják az arcukat és mondják el. Ez a tisztességtelen, sunyi, aljas módszer több mint mocsok.

Tavaly júliusban jött a hír a Pegasus-, azaz megfigyelési botrány zenitjén, hogy Gémesit is megfigyelhették az izraeli kémszoftverrel.

2018 végén vált célponttá, éppen akkor, amikor ismeretlenek betörtek hozzá és a gyerekeihez, és felforgatták az otthonaikat. Gémesi szerint szinte nem is vittek el semmit, még értékeket sem, gyanús is lett neki, hogy meg akarták félemlíteni és kompromittáló anyagokat gyűjtsenek róla.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: