Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Zugló szocialista polgármestere mesteri módon koppintott Orbán orrára aki szokásához híven saját kudarcai elől mások háta mögé akart bebújni.

Szokásos pénteki propagandaadásában Orbán Viktor miniszterelnöknek a műsorvezető már az elején feldobott egy magas labdát, mondván, az ellenzék támadja a koronavírus-járvány elleni védekezést, amire  miniszterelnök úgy válaszolt, 

a vírusnak nincs párttagkönyve,

és ahogyan Magyarországon támadják a védekezést, sértő az orvosokra és az ápolókra nézve. Az egészségügyi rendszer mindent megtesz azért, hogy segítsen a betegeknek.

Az oltás megszervezése mindenhol jól halad – fűzte hozzá –, egyetlen magyarnak sem kell szégyenkeznie az egészségügyi rendszer miatt.

Ezt kommentálta közösségi oldalán Horváth Csaba szocialista polgármester az alábbiakban:

Orbán Viktor szerint ahogy Magyarországon támadják a koronavírus-járvány elleni védekezést, az sértő az orvosokra és az ápolókra nézve.

Szerintem az sértő, hogy a Fidesz-kormány a borzalmas és felelőtlen járványkezelésével rengeteg honfitársunk halálát okozta.

Sértő, nem csak az orvosokra és az ápolókra, de minden magyar emberre nézve, hogy romokban hever az egészségügy, hogy mocskosul kihasználja a dolgozókat, akik egyáltalán nincsenek megbecsülve!

Ezen változtatni kell, mégpedig az Orbán-kormány leváltásával!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: