Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csalás, nem ámítás a Fidesz megtalálta az ellenzék semlegesítésének eszközét. Már most látom hogy MZP és csapata otthon zokog a friss fegyver láttán. A helyzet súlyos, nem segíthet más csak a piócás ember.

Eleve kezdjük ott, hogy Márki-Zay olyan ötlettel állt elő amire a Fidesz gépezete egész egyszerűen még csak válaszolni is nehezen mert, ugyanis olyan formabontó dolgot szeretne az ellenzék, mint vitázni a miniszterelnökkel, méghozzá nyílt TV vitában.

A teljes Fidesz gépezet összerezzent és azonnal elkezdték a munkát, aminek a gyümölcsét Hollik István kommunikációs igazgató – tudjuk, aki szerint nem MZP fog nyerni az előválasztáson, mert Ő nem Gyurcsány embere – sietve be is jelentett:

Reakció Márki-Zay Péter tegnapi felhívására:

Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.

Nos így! Olyan újszerű megközelítése ez annak, hogy miért nem mer vitázni Orbán az ellenzékkel, amelyre bizonyosan megéri alkalmazni azt a sok kommikációs szakembert aki a NER környékén van.

Mi innen gratulálunk a bátor jobboldalnak! Megint megmutatták, hogy érdemes rájuk bízni az országot, mert bátrak és tettre készek. Olyan emberek akik nem csak tudják, de képesek is megvédeni “eredményeiket”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: