Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte sokkolta az országot amikor Szilágyi Liliána előállt D. Tóth Krisztina műsorában azzal, hogy bántalmazó légkörben nőtt fel.

Sokan már korábban is sejnteni vélték Liliána nyílvános szerepléseiből és hangulatváltozásaiból hogy valami nem kerek a sportolónő körül, de álmunkban nem feltételeztük volna, hogy egy akkora tragédia áll az ügy hátterében, amelyről beszámolt DTK-ban.

Havas Henrik is állást foglalt Szilágyi Liliánának D. Tóth Kriszta műsorában elhangzott állításaival kapcsolatban, amelyekkel saját édesapját, dr. Szilágyi Zoltán ügyvédet és volt olimpikont fizikai, lelki és sz@&uális bántalmazással vádolja.

A 72 éves médiaszemélyiség a Nemzeti1TV alábbi videójában így konferálja fel a történetet:

„Liliána a televízió-képernyőn D. Tóth Krisztinának – azt hiszem, így hívják – mesélte el, hogy őt is, anyját is, húgát is bántalmazta a papa.”

Havas Henrik a videóban kifejti, miért nem tartja szerencsésnek, hogy Szilágyi Liliána bántalmazást bemutató képekkel illusztrálta a történetét az Instagramon, de nem tette hozzá a feliratban, hogy a képek illusztrációk.

A vádakra dr. Szilágyi Zoltán egy nyílt levélben reagált, cáfolva azokat. Később a továbbra is édesapjával élő húg, Szilágyi Gerda szintén kiadott egy nyílt levelet, amelyben kiáll dr. Szilágyi Zoltán mellett, és cáfolja nővére állításait.

A leveleket ehhez a korábbi cikkünkhöz visszakattintva lehet elolvasni. Szilágyi Gerda jelenleg 18 éves, ezért is maradhatott édesapjával egy ellenkezően rendelkező bírósági végzés ellenére, és az ő levelével kapcsolatosan Havas Henrik a következő véleményt fogalmazza meg:

a levél roppant gyanús, mert én azért jogvégzett emberként elég gyorsan fel tudom ismerni, ha egy levelet egy 18 éves lány ír.

[…] Én, aki mégiscsak húsz évig az egyetemen szövegekkel foglalkoztam, meg merek esküdni, hogy egy 18 éves lány nem használ olyan kifejezéseket, mint amik a levélben fellelhetőek. […]

Nem tudom értelmezni a 18 éves lány levelét, mert olyan kifejezéseket használ, amik az egyébként kiváló jogásznak tartott papától, Szilágyi Zoltántól származHATnak, mondom, feltételesen mondom, nem vagyok benne egészen biztos, csak nekem gyanús.”

BalraMagyar/168 óra


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: