Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még az ősfideszesek is fejüket csóválják.

Az van ugyanis hogy elég vastag bőr kell a pofára ahhoz, hogy a Fidesz levélben lejmoljon a szavazóitól.

A 12 éve regnáló vezető pénzt kér az emberektől, hogy megőrizze hatalmát.

Azért írok Önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba- kezdődik Orbán levele

A levél arra is kitér, hogy a koronavírus-járvánnyal együtt a világ is megváltozott. Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel.

Ám a levél egyik legnagyobb felzúdulást kiváltó része így hangzik: Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.- írta.

Orbán nem bízta a véletlenre az pénzszerzést: leveléhez sárga csekket is mellékelt, amin az emberek szépen fizethetnek a Fidesznek.

A miniszterelnöknek sikerült egy bakit is elkövetni a lejmoló levelében: a szövegben azt írja, hogy a jövő tavaszi választásokon, ám a levél dátuma már 2022. január. Szegény Viktornak biztos nincs elég pénze egy használható korrektorra, vagy azok már rég felmondtak?

Arról már nem is beszélünk, hogy Orbán még boldog új évet sem kívánt levelében a híveinek…

via: HírHugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: