Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a fajta hatalomgyakorlás az ami miatt ennyire sz*r hely ez az ország.

Hohn Krisztina a Lehet más a politika politikusa szerint a legsötétebb legaljasabb hatalomgyakorlás újabb példája, amit megenged magának a jelenlegi hatalom.

Mint foglamaz: A legsötétebb időkre emlékeztető módon zsarolja Szada községét és polgárait, Vécsey László, a térség országgyűlési képviselője.

Bár a fideszes képviselő cáfol, Hohn Krisztina, az ellenzék közös jelöltje egyeztetett Simon Erika alpolgármesterrel, aki megerősítette: a nyomásgyakorlás valóban megtörtént.

Vécsey szerint akkor kap támogatást Szada, ha elmozdítják Simon Erika, jelenlegi alpolgármestert. Szégyenteljes, de a Nemzeti Együttműködés Rendszerében teljesen bevett szokás. Korábban ugyanis pont Orbán Viktor beszélt arról a szomszédos Gödöllőn, hogy a város csak akkor kaphat érdemi támogatást, ha a települést nem Gémesi György polgármester vezeti.

Ebből az esetből is egyértelmű: Vécsey László nem a helyieket képviseli, hanem a Fideszt helyben.

Nem elég, hogy bosszúhadjáratot kezdtek az önkormányzatok ellen, most még a helyiek által megválasztott képviselőt is alattomos módon támadja. 2022-ben ezért is le kell váltani a kormányt: véget vetünk a pártállami időkre emlékeztető zsarolások és fenyegetések korszakának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: