Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

2020. december: vádemelés Boldog István fideszes képviselő ellen.

A vád: hivatali vesztegetések elfogadása uniós fejlesztési támogatások ügyében, közbeszerzési eljárásokban elkövetett bűncselekmények, lezsírozott projektek. Mindez egy általa irányított hálózat segítségével.

2021. február: vádemelés Simonka György fideszes képviselő ellen.

A vád: uniós és magyar közpénzeket érintő költségvetési csalás. Mindez bűnszervezetben. Az ügyészség nyolc és fél évet javasol.

2021. december: kezdeményezik Völner Pál fideszes képviselő, igazságügyi államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését.

A gyanú: hivatali vesztegetések elfogadása. Mindez bűnszervezetben.

Az ártatlanság vélelmét tiszteletben tartva is elképzelhetjük, hány hír szivároghatott (zúdulhatott) ki az üzemszerű disznóságokról, ha ezúttal az ügyészség nem tudta-akarta a szokásos módon eltussolni az ügyet.

Legalább két tanulság levonható:

1. A fideszes képviselőkben buzog a közösségi szellem. Csakis csapatban bűnöznek. Mindhárom esetben bűnszervezettel gyanúsítják őket. Jó szervezők, jó közösségi emberek, hiába.

2. Nyilván ugyanez a közösségi érzés mozgatja őket abban is, hogy eszük ágában sincs megválni szeretett frakciójuktól. Mandátumukról nem mondanak le – nem mondatják le őket.

Sőt, egyiküket még a saját tárgyalásáról, a vádlottak padjáról is kikérte az Országgyűlés elnöke, hogy a szavazásnál meglegyen a kétharmad.

Ma három bűnöző,-legalábbis az ügyészség által annak tekintett ember- biztosítja a NER kétharmadát.

Stílusos. Zsák megtalálja a foltját, bűnös politika a bűnöző gombnyomóját. Így legalább nincs az a nagy minőségi különbség. Kvittek lettek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...