Harangozó Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai nap ki robbant botrány arról tesz tanúbizonyságot – legalábbis a Fidesz szerint – hogy az ügyészség független.

Ez nem így van, ez az ügy arról tesz tanúbizonyságot, méghozzá minden magyar választópolgár szeme láttára, hogy a Fidesz rendszere mennyire velejéig korrupt és mennyire csak a hatalomról és a pénzről szól

– mondta el Harangozó Tamás az MSZP parlamenti képviselője az ellenzéki pártok budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint: sokan sejtjük, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa ami, itt valamilyen nyomozati baki, vagy valamilyen más eljárási furcsaságok miatt, végül egy fideszes államtitkár, országgyűlési képviselő lebuktatását okozta.

A mai nappal viszont az Igazságügyi minisztérium politikai értelemben megszűnt létezni.

A politikus szerint amíg Völner Pál után a főnöke, minisztere, bizalmi viszonyban lévő politikai harcostársa, Varga Judit nem mond le, addig Magyarországon Igazságügyi minisztériumról nem beszélhetünk.

Gondoljanak csak bele, hogy Völner Pál a miniszterasszony bizalmi emberekként – szerintünk szabálytalanul, akár törvénytelenül – kapott megbízást arra, hogy Magyarországon a titkosszolgálati lehallgatásokat és operatív akciókat engedélyezze.

Egy kétharmados titkosszolgálatokról szóló törvényt teljesen semmibe véve. Ebből lett a pegazus botrány.

Amit pedig most látunk, az az, hogy szinte egy az igazságügyi miniszterasszony megbízásából, miniszteri biztosként teljhatalommal az alá és a rábízott területen politikai és jogi hatalmával visszaélve pénzért hozott döntéseket, vagy változtatott meg döntéseket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: