Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre az MSZP fenegyereke megint nem finomkodott, mi pedig ezért szerejük. Ami a szívén az a száján:

A 2022-es választások végére mindenki szociáldemokrata lesz?!

A Fidesz melósnyúzó politikusai hirtelen megvilágosodnak és meggyónva bűneiket a munkavállalók oldalára állnak?!

Lázár János menjen a francba!

Egyike volt annak a 20 bátor embernek, aki 2011-ben módosító javaslatot adott be, annak érdekében, hogy 3 hónapra csökkenjen az álláskeresési járadék.

Egyike volt azoknak, akik megszavazták a rabszolgatörvényt. Most meg játssza itt a multiellenes harcost.

Húzzon vissza a vadászkastélyába és vegye sorba, hogy 2010 óta hány olyan törvényt szavazott meg, amellyel kiszolgáltatta a magyar dolgozókat és lehetővé tette magyar családanyák és családapák kizsigerelését a nagyobb haszon érdekében!

Szeged, 2021. december 2., csütörtök (MTI) – A makói gumigyár előre menekült, ahelyett hogy teljesítette volna amit vállalt, inkább visszafizeti a munkahelymegtartó támogatások egy részét, “csak szabadon kirúghassa az embereket” – közölte közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.

A térség fideszes országgyűlési képviselője azt írta, Magyarország kormányától azt a tájékoztatást kapta, hogy a Continental makói gyára – hivatalosan a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. – kezdeményezte az állammal kötött szerződés felmondását, mert nem tudja, nem akarja megtartani az érintett munkahelyeket.

A politikus szerint a pénz visszafizetése vereség a multinak, de még nem győzelem a kirúgott munkásoknak. Az utcára tett emberek megsegítéséért további lépéseket kell tenni – hangsúlyozta Lázár János, jelezve, ebben a munkában rá is számíthatnak az elbocsátott dolgozók.

A képviselő fontos lépésnek nevezte, hogy összefogással sikerült elérni, ne lehessen büntetlenül átverni a magyar államot.

Az esetet figyelmébe ajánlotta minden olyan nagyvállalatnak, amely “baleknak nézi Magyarországot”.

A Magyarországon nyolcezer munkavállalót foglalkoztató Continental honlapja szerint a ContiTech AG magyarországi leányvállalata, a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. elsősorban hűtő-fűtő csövek gyártását és szerelését végző makói telephelye a csoport egyik legnagyobb és legmeghatározóbb tagja.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. – a megelőző évhez képest csaknem 17 százalékkal csökkenő – nettó árbevétele 2020-ban meghaladta a 62 milliárd forintot, ennek több mint 95 százaléka exportból származott.

A cég adózás utáni vesztesége tavaly 3,384, 2019-ben 3,294 milliárd forint volt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: