Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dr. Szél Bernadett nem hagyta magát és a kövéri igazságtalanságok miatt a nemzetközi bírósághoz fordult, ott pedig nem mindennapi ítélet született a nemzet házmestere ellen.ű

Szél közösségi oldalán írta le a részleteket:

Győztem Kövér Lászlóval szemben Strasbourgban!

Nagy meccs volt, de mostantól Kövér Lászlónak hivatalos papírja van arról, hogy egy cenzor.

Márpedig ha egy nemzetközi bíróság (aminek magyar tagja is van jelen ügyben Paczolay Péter személyében) arra jut, hogy egy országban a házelnök egy cenzor, és ezt háromszor le is írja, annak az országnak a kormánya vagy megköszöni a házelnök munkáját és elküldi, vagy ki nem ejti a száján többet azt a szót, hogy jogállam. Más lehetősége innentől kezdve nincs.

”A munkavállalók minden nap veszítenek a jelenlegi kormánnyal” címmel tartottam napirend előttit 2015-ben, többen tartottunk egy táblát a kezünkben, az enyémen az állt: “Kivándorolni kényszerülő százezrek”.

A Házelnök minden előzetes figyelmeztetés nélkül belém fojtotta a szót — kikapcsolta a mikrofonom. Az ügyet Strasbourgig vittem — sikerrel.

Közzéteszem a teljes ítéletet de mutatom azt a részt, amit egyik korábbi győzelemben sem írtak le ilyen kerek-perec: “Így nem állapítható meg, hogy a kérdéses intézkedés megfelelt volna az Országgyűlési törvényben előírt eljárásnak.

Ezenkívül közvetlen cenzúra volt, mivel azonnal megakadályozta, hogy az első kérelmező [Szél Bernadett] kifejtse véleményét anélkül, hogy [a házelnök] kevésbé korlátozó intézkedést alkalmazott volna vagy akár csak megfontolta volna más eszköz alkalmazását”
Magyarul a Házelnök a saját maga által alkotott törvényt SEM tartotta be és direktben cenzúrázott — és erről most már papírja is van.

Kövér László léte a magyar politikában annak a világos bizonyítéka, hogy Magyarország már nem jogállam és már nem demokrácia.

Amikor nyerünk, egy pillanatra teljesen élesen látszik az, hogy nem mi “rendetlenkedünk”, hanem a fideszes politikusok élnek vissza rendre a hatalmukkal, és ez a bíróság, ezzel szemben nincs apelláta.

Két tanulság van számunkra: az egyik, hogy a pereket végig kell vinni, a másik, hogy igenis igazunk van, ne hagyjuk lenyomni magunkat, tartsunk ki, tegyük bele az energiát és tegyünk rendet a saját hazánkban! Ki a cenzorokkal a magyar parlamentből!

Ezúton is köszönöm az ügyet győzelemre segítő Dr. Karsai Dániel munkáját!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: