Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt EP képviselője Ujhelyi István szerint érdemes várni azzal a pezsgővel.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt a Fidesz miniszterelnöke behűteni való pezsgőről és „Brüsszel felett” aratott győzelemről beszélt, mondván a zsaroló akciójával sikerült megállítania a magyar kormánnyal szemben is elindítani javasolt jogállamisági mechanizmust.

De a hazug embert mindig utolérik, a sánta kutya ráadásul köröket ver Orbánra. Bármennyire is erőlködött a kormánymédia és az udvari elemzők hada, már azzal önmagát cáfolta a magyar kormány, hogy az általa „megállított” jogállamisági mechanizmust megtámadta az Európai Unió Bíróságán.

Az uniós testület mai, főtanácsnoki véleménye most újabb pofon a hazugságspirálba keveredett fideszes kormányzatnak.

Ma ugyanis egyértelművé vált, hogy a bíróság szinte bizonyosan el fogja utasítani a jogállamisági mechanizmus megsemmisítésére vonatkozó magyar-lengyel, vagyis Orbán-Morawiecki bedványt. Ha pedig így lesz, akkor a Fidesz miniszterelnöke is szorulni fog, nem pedig pezsgőzni.

A jogállamisági mechanizmust azért dolgoztuk ki, hogy a magyar embereknek járó uniós források ne váljanak többé a fideszes maffia martalékává, hogy megvédjük azokat a közpénzen luxus-életet élő Mészárosoktól, Tiborczoktól és a többi, harácsoló családi baráttól.

A jogállamisági mechanizmus a garancia arra, hogy tíz év – felelőtlenül tűrt – dúlás után végre európai szinten is érdemi gátat szabjunk a demokratikus értékek és elvek szisztematikus lerombolásának.

Viktor, azt a pezsgőt jobb lesz, ha ott hagyja a hűtőben! Majd levonjuk az eddigi számlájából.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: