Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nincs elég hely felsorolni a Fidesz-elit elmúlt évtizedes bűneit, de kétségtelenül a legundorítóbb és leggyomorforgatóbb tettük a halálos Covid-járványon való, állami szinten szervezett nyerészkedésük volt.

Nehezen is találom a szavakat és kifejezetten vissza kell fognom magamat, hogy ne használjak durvább kifejezéseket ezekre az emberekre, de én akkor is kimondom: aljas halálkufárok!

És bűnrészes benne mindenki, aki ehhez asszisztált, tűrt, vagy csak félrenézett.
Vérlázító, ahogy a kormányzati megmondóemberek még most is gőgös felsőbbrendűséggel oktatnak ki bárkit, aki kérdéseket tesz fel a járványkezeléssel kapcsolatban és döfik azonnal oda, hogy az ellenzék „oltásellenes”, az ellenzék „ráront a nemzetére”.

Hogy nem szégyellitek magatokat?! Hogy nem süllyedtek el összeroppant gerincetek súlya alatt?!

Hogyan tudtok minden reggel tükörbe nézni azok után, hogy még a többtízezer tisztes magyar ember halálát követelő járvány közepén is csak a lopáson járt az eszetek?! Milyen emberből vagytok ti?!

Minősíthetetlen az a központilag szervezett korrupció, amely az elmúlt években rákos daganatként megmérgezte a magyar államot, de a pofátlan és nyílt lopások, lenyúlások, einstandolások mellett, azért a járványon nyerészkedni, ahhoz tényleg az aljasság egyik legalsó, pokoli bugyrában kell lenni.

Nem tudjátok megmagyarázni – mert nem is lehet –, hogy a magyar kormány miért épp a Fidesz korábbi önkormányzati frakcióvezetőjének frissen alapított, referencia nélküli cégétől rendelt hárommilliárd (háromezer-millió) forintért Covid-teszteket és a zsíros üzlet után hogyan került ez a cég egy borsodi cigánysorra bejelentett tinédzser nevére.

Ti, akik nemzetről, meg tisztességről beszéltek, ezt hogyan tűrhetitek? Ki részesült a Fideszben még ebből az üzletből? Kinek a zsebébe csúszott tovább ez a pénz? És keresztény emberként nem égeti a zsebét?

Micsoda aljasság, hogy miközben emberek százait csomagolják fekete zsákokba, addig Ti közben a túlárazott beszerzéseken nyert hasznot számolgatjátok?!

Ez vegytiszta halálkufárság! Nem émelyegtek, amikor kiderül: a Fidesz elnökének főtanácsadójához köthető cég nyerte az egyik legtöbbet a mutyizott lélegeztetőgép-beszerzésen?

Hogy a kormányhoz ezer szálon kötődő cégtulajdonosok 15 milliárd (tizenötezer-millió) forint osztalékot vettek fel a busás üzlet után? Persze, ezt a céget is most gyorsan végelszámolják, tüntetik el a nyomokat.

Azoknak, akik szavazásra emelgették a kezüket a Fidesz-kongresszuson legutóbb, ettől nem fordul fel a gyomruk? Hogyan képesek ehhez tisztességes jobboldali, keresztény-polgári emberek asszisztálni? Hogy képesek bűnrészesként simán félrenézni?

Micsoda undorító aljasság, hogy jelentősen túlárazott módon vásárolt a magyar állam kínai vakcinákat, de azt sem közvetlenül a gyártótól, hanem egy közvetítő cégen keresztül, amelynek környékén ugyanazok a kormányhoz közeli figurák bukkannak fel.

Ötvenhétmilliárd (ötvenhétezer-millió) forintot fizetett ki a kormány a magyar adófizetők pénzéből ennek a cégnek a kínai oltóanyagokért. Hogy miért ezt a céget, hogyan és miként választották ki, természetesen a szokásos, fideszes homály fedi.

Egészen bicskanyitogató. A hozzám hasonló családapa keze ökölbe szorul, amikor szembesül azzal: a NER szűk elitje, a kormány legfelsőbb köreinek aktív közreműködésével milliárdokat kaszált a halálos kórral küzdelmet folytató, elesett magyar embereken.

Micsoda lélek, milyen rohadt gátlástalanság kell ahhoz, hogy még ebben is csak a bizniszt, a lenyúlható, az okosba’ megoldott bevételt lássák.

Ezt nem tudja senki megmagyarázni, erre egyszerűen nincs mentség, erre nincs felmentés – egyetlen olyan személynek sem, aki részese volt az elmúlt évtized legundorítóbb korrupciójának: a Fidesz-elit halálkufárságának.

Nincs felmentés sem a bíróságon, sem a Jóisten előtt. Nincs irgalom. 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: