Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztően professzionálisan foglalta össze Jámbor András az ellenzék Józsefvárosi és Ferencvárosi jelöltje azt az aljasságot, amit a Fidesz ismét felhasznál ahhoz, hogy befolyásolja a választásokat.

Mindezt persze kétharmados törvénykezéssel biztosítva. Az ellenzéki politikus bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

A Fidesz legalizálta a voksturizmust, a kamu ukrán szavazatokat Ezzel pedig beismerte, hogy törvénysértések útján szavaztak rá tömegével szavazók eddig is.

Több cikk is foglalkozott az elmúlt években azzal, hogy ukrán állampolgárok kapnak kamu kettős állampolgárságot, akiket aztán megillet a nyugdíj, majd szavaznak a választásokon a Fidesz jelöltjeire.

A képen például ez látható.

Ugyanis itt a hivatalos adatok szerint egy ház van, amiben ukránok laknak akik minden valószínűséggel a Fideszre szavaznak!

Most a kormánypárt egy salátatörvényben elrejtve legalizálta ezt az állapotot.

 Ahogy a TASZ írja, az új módosítás szerint

“A lakóhely egyfajta kapcsolattartási címmé válik, azaz bárki bejelenthet lakcímet büntetőjogi felelősség nélkül, akkor is, ha az első percben nyilvánvaló, hogy nem fog ott élni.“

Így innentől kezdve nehezebb lesz kivizsgálni az így is nehezen felderíthető csalásokat

A helyzet az, hogy ezzel a Fidesz minden magyar állampolgár szavazati jogának értékéből vesz el.

Emellett megkárosítja a magyar államkasszát is a kamu nyugdíjakkal és egészségügyi támogatással.

Nyáron mutatta be ezt a rendszert a Partizán videója a csaló kettős állampolgárokról, akiket maffiaszerűen jelentenek be az országba hamis papírokkal, hogy aztán felvehessék as ukránnál jobb nyugdíjat, megkaphassák azt a TB ellátást, amiből 2 hónapja zárta ki 60 ezer honfitársunkat a Fidesz.

Mindezért cserébe a megfelelő időpontban ideszállítják őket és leszavaznak a kormánypártra.

10-15 ezer kamu kettős állampolgár szavaz az önkormányzati és országgyűlési választásokon, ezzel elvéve a helyiek esélyét, hogy visszaszerezzék a kontrollt a saját életük fölött.

A helyzet az, hogy ennek az ügynek a megoldásával és ennek az ügynek a tematizálásával nem várhatunk a kormányváltásig, mert ezen is fog múlni a kormányváltás.

Már most minél több ember figyelmét fel kell hívni arra, hogy alapvetően választási csalás van beépítve a rendszerbe (és nem csak ezzel a módosítással egyébként)

A Fidesz nem csupán legalizálta ezzel a döntéssel a csalásokat, hanem be is ismerte, hogy létezik ilyen és eddig törvénytelen volt

A Partizán videója: https://youtu.be/3V0EFEzQqcg
A TASZ posztja a témában: https://www.facebook.com/atasz/posts/10165677285335234


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: