Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt három napban 17 834 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 214 ember, így a járvány áldozatainak száma már 31 398-ra emelkedett Magyarországon.

A koronavírus negyedik hulláma rárúgta az ajtót Orbán Viktor felelőtlen járványkezelésére és a védtelen magyar emberekre: jelenleg globális szinten Magyarországon a legmagasabb a koronavírus reprodukciós rátája.

Orbánék oltási akciója csődöt mondott, a magyarok már egyáltalán nem bízhatnak a kabinet járványkezelésében.

A teljes összeomlásra bizonyíték a nyilvánosság elől eltűnő tisztifőorvos, a kritikus ápolóhiány és hogy a kormány az európai átlagtól messze elmaradva, nem tesztel eleget.

A DK azonnali, ingyenes és tömeges tesztelést követel a kormánytól!

A tömeges tesztelés az egyetlen módja, hogy átfogó képet kapjunk a járványról, amelynek valós helyzete még a jelenleg gondoltnál is rosszabb lehet.

Nem várhatjuk el, hogy a magyar emberek saját zsebükből fizessék a tízezer forintnál is drágább koronavírus-teszteket.

Orbán Viktor kormányának kötelessége a koronavírus negyedik hullámában végre a magyar emberek oldalára állnia, és ingyenes, azonnali, tömeges tesztelést biztosítania!

Az emberek élete ismét veszélyben van, mi, európai magyarok felelősségteljes hozzáállást követelünk!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...