Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Feltette az MSZP a nagy kérdést a házelnöknek, amire köpni-nyelni nem tudott.

Nem sérti az Országgyűlés tekintélyét, ha a házelnök kabinetfőnöke ingatlanmutyiba keveredik?

Kövér Lászlónak minél hamarabb meg kell válaszolnia a kérdést, hogy mennyire sérti az Országgyűlés tekintélyét az, hogy az Országgyűlés elnökének kabinetfőnöke gyanús ingatlanüzletbe keveredik?

Ugyanis sajtóinformációk szerint Kövér László első embere saját célokra használ egy budai villát, amelyet egy a határon túli magyarok támogatására létrejött alapítvány vásárolt.

Ráadásul az ingatlan megvásárlásához egy tajvani származású üzletember nyújtott pénzbeli segítséget, aki jó viszonyt ápol Kövér Lászlóval.

Az Országgyűlés elnökének azonban további kérdéseket is meg kell válaszolnia: tudott bármit is a kabinetfőnöke kétes ügyeiről? Volt bármiféle szerepe a hozzá közel álló üzletember és a bizalmi beosztásban dolgozó embere közötti ügyletben?

Kövér László a büntetések kiszabásakor mindig előszeretettel hivatkozik az Országgyűlés tekintélyének megóvására, ezért az MSZP elvárja a házelnöktől, hogy azonnal intézkedjen az ingatlanmutyiba került embere ügyében!

Ugyanis, ha valami sérti a Tisztelt Ház méltóságát az az, ha az egyik magas rangú hivatalnoka egy a határon túli magyarok támogatására létrejött alapítványon keresztül nyerészkedik.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: