Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Párjával a legkiemelkedőbb közös pontjuk a labdarúgás iránti imádat.

A propeller.hu szerint a Nemzeti Sporttal készített interjújában azt is elmondta az énekes, hogy férje, Krausz Gábor is lelkes Fradi-drukker, a Groupama Arénába is elkísérte.

„Nagyon vártam már ezt a lehetőséget, mert szeretek focimeccsre járni. Nemcsak elfeledteti a gondokat, de megérint, összekovácsol, és erősíti a nemzeti összetartozás érzését, amikor egy stadionnyi ember együtt szurkol kedvenc csapatának” – áradozott Tóth Gabi.

Elmondása szerint 2018-ban ismerkedett meg párjával és azonnal érezte, hogy olyan férfivel hozta össze a sors, akinek meghatározó szerepet játszik a labdarúgás az életében, „ha fociról van szó, számára megszűnik a világ” – taglalta.

„De nemcsak a sztárcsapatok világa vonz, szívesen járok NB II-es, NB III-as bajnokikra is. A soroksári pályán rendszeresen megfordultam, mert az egyik barátnőm férje ott futballozott; a mérkőzések alatt jókat szotyiztunk a lelátón”

– árulta el az énekes, aki szintén nagy Barcelona-drukker, születésnapjára pedig meccsjegyet kapott ajándékba férjétől a Camp Nouba.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: