Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP a takarékosság világnapján a Fidesz-re is gondolt.

Ma van a takarékosság világnapja – itt az ideje, hogy takarékos kormányunk is legyen!
Az Orbán-kormány mindenféle őrületre juttat pénzt, csak épp arra nem, amire igazán szükséges lenne.

Jut bőven kormánypropagandára, az ellenzék ócsárlására, vadászati világkiállításra, ahogy tavaly a Budai Vár felújítására.

Elfolyik a közvagyon a fideszes tagok által felügyelt alapítványokba, a kormány szócsöveként működő közmédiára. A kormánytagoknak és a fideszes holdudvarnak futja dubajozásra, luxusjachtra, magánrepülőre.

Eközben mind több olyan ember él az országban, akinek a mindennapi megélhetése került veszélybe az elégtelen járványkezelés, a munkakeresők támogatásának hiánya, az egekbe kúszó élelmiszerárak és lakbérárak miatt. Egyre többen vannak, akiknek már nincs miből takarékoskodni, nincs hova jobban megszorítani a nadrágszíjat.

A takarékosság világnapján tegyük világossá: nem élhetünk olyan országban, ahol néhány ember luxusélete mellett százezrek kínlódnak.

Nem teheti meg egy kormány, hogy propagandára költsön az emberek jóléte helyett.
Tavasszal az Önök kezében a döntés, hogy olyan képviselőket és rajtuk keresztül olyan kormányt válasszanak, amelyik gondol az emberekre, és takarékosan, átlátható módon bérfejlesztésekre, nyugdíjrendezésre, oktatásra, egészségügyre költi a közvagyont.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: