Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér Hülye László: “A 2006-os tévéostrom egy előre megtervezett provokáció volt, amelynek emberhalállal kellett volna végződnie. Az akkori kormány halálos áldozatot akart látni a tévészékház ostromakor.”

Az öregkori elhülyülés teljesen irracionális gondolatokat hoz elő a Parlament elnökéből. Emlékeztető a Wikileaks iratokból, amelyek szerte a világon sokaknak okoztak kellemetlen perceket. Íme:

A budapesti amerikai követség táviratai is nyilvánosságra kerültek. Az egyikből világosan kiderül, hogy a információik szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”.

A Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés ezt írja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani”

És még egy apróság, amiről mindenki szeret megfeledkezni. 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására “spontán”zavargás tört ki Budapesten.

Szeptember 15-én pénteken (!!!) – tehát két nappal előbb – a Hír Tv ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén “érdekes” dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Mint köztudott a Hír TV és a Fidesz kapcsolata anyagilag is megalapozott volt.

Juszt László

Na ennyit a spontán akciókról. És az elszabadult tankról most ne is beszéljünk…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: