Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Élete legrosszabb beszédét tartotta a miniszterelnök.

Sokak szerint néhol érthetetlen néhol kusza beszédet tartott a nemzeti ünnepen saját tábora előtt Orbán Viktor miniszterelnök.

Soha ennyire összeszedetlen és ellentmondásos beszédet nem tartott, ami nem csak erőtlen volt, de hiányzott belőle a politikai iránymutatás is.

Elfáradt, vagy talán bele is törődött a bukásba – így kommentálta lapunk által megkérdezett politológius a beszédet.

Mindenki azt várta volna, hogy az ellenzéki előválasztásra válaszul Orbán kijelöli azt a politikai irányt, amivel a Fidesz tábor megindul a választási kűzdelemre. Ehelyett egy amolyan best of válogatást lehetett hallani az elmúlt évek gyülöletpolitikájából.

De ez volt az egyetlen Orbán beszéd, ami nem volt képes felvenni a versenyt az ellentábor politikai üzeneteivel. Látszik, hogy az ellenzéki összefogás ereje nagyon megzavarta a Fidesz kommunikációs gépezetét.

Persze a szokásos panelek, mint 2006 és Gyurcsány most is megvoltak, de semmi politikai innovációt nem tudtak hozzátenni. Márpedig látható az összefogással szemben ez nagyon kevés lesz.

Orbán, akit eddig jó szónokként ismertünk meg tegnap leszerepelt. Bár a Fidesz gépezete sok ezer embert mozgosított a beszédre, a teljes jobbolal még sem volt képes Budapesten erőt mutatni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: