Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Persze senki nem feltátelezte, hogy kevesen lesznek a Békemeneten. Arra is számítottunk, hogy a Fidesz mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a kormányzásuk utolsó Békemenete nagyot szóljon.

így természetesen megérkeztek a buszok a fővárosba és a tömegben szép számban voltak olasz és lengyel szimpatizánsok is mint ahogyan az lenni szokott – de ne vitassuk el, nagyon sokan vettek részt a rendezvényen – mint ahogyan arra számítani lehetett.

Amire azonban nem számítottunk, hogy az előválasztás árnyákában a Fidesz még mindig zavarodott és még mindig nem tudta összetenni azt az új politikai kommunikációt, amivel ráfordulnak a választásokra.

Az ellenzéki előválasztás gyakorlatilag merevségbe dermesztette a hatalmas Fidesz kommunikációs gépezetet. Látható hogy a sokkból még a mai napig nem tértek magukhoz.

Kivetítőn nyomták a 2006-os felvételeket és Stop Gyurcsány táblákkal vonultak a tüntetők. Úgy tűnik tehát, hogy a mondanivaló még mindig nincs meg. Nincs válasz sem az előválasztásra, sem Márki-Zay Péterre.

Hiába a tömegek, nincs meg még mindig az az új mondanivaló, amivel a Fidesz választást nyerhetne. Már pedig most már egyre sürgetőbb lenne, hiszen az ellenzék átvette a kezdeményezést a kormánypártoktól. Viktorék eddig csak szaladnak az események után, amire még az elmúlt 12 évben nem volt példa.

Várjuk tehát a beszédet, amiben talán Orbán mond pár új mondatot az elcsigázott tábornak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: