Megosztom másokkal is:

Hadházy Ákos: A Békemenet úgy civil, mint ahogy én pápa vagyok

Elbocsátották azt a kormánytisztviselőt, akit Hadházy Ákos fedett fel, és aki a Fidesz Tolna megyei szervezetének nevében egy állami cég telefonszámán keresztül toborzott résztvevőket a Békemenetre – adta hírül az RTL Klub Híradója.

Október 23-án ismét megtartják a Békemenet elnevezésű rendezvényt Budapesten, amelyről a szervezői, a Civil Összefogás Fórum azt mondta, hogy magánszemélyek jelentős anyagi támogatásával jöhet létre. Az eseményre hetek óta toborozzák a résztvevőket,

A FIDESZ TOLNAI SZERVEZETÉNÉL EGY TELEFONON LEHETETT JELENTKEZNI A MEGMOZDULÁSRA, AZONBAN EZ A SZÁM EGY ÁLLAMI CÉG, A NEMZETI INFOKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ (NISZ) ZRT.-HEZ TARTOZÓ TELEFONSZÁM,
amit Hadházy Ákos független képviselő vett észre.

A NISZ a Belügyminisztérium alá tartozik, és feladata a kormányzati kommunikációs szolgáltatások biztosítása, a vállalat állítása szerint a Békemenet szervezéséhez semmi közük sincsen.

Fel is hívtam a számot, és egy fideszes aktivistát találtam rajta
– mondta Hadházy Ákos.

A Belügyminisztérium szerint nem a NISZ alkalmazottja volt az, akivel a képviselő beszélt, hanem egy kormánytisztviselő, akinek a szolgálati jogiszonyát október 18. napjával megszüntették. A képviselő úgy véli, ez bizonyíték arra, hogy állami alkalmazottak pártutasításokat hajtanak végre.

Ez a Békemenet nevű szerveződés nagyjából úgy civil, ahogy én a pápa vagyok, de ezzel a lebukással legalább azt láttuk és arra kaptunk bizonyítékot, hogy állami alkalmazottak szervezik ezt a rendezvényt – fogalmazott Hadházy Ákos.

Forrás: Index


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --