Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy nem várt tovább, máris gratulált Márki-Zay Péternek

Bár még messze nincs végeredmény, Hadházy Ákos már gratulált a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének. „Gratulálok a sok százezer szavazó honfitársunknak, gratulálok a sok ezer önkéntesnek, akik ezt lehetővé tették, a győztes képviselőjelölteknek és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltnek” – írta Facebook-oldalán háromnegyed hét után nem sokkal Hadházy, aki Zuglóban lesz az ellenzék közös jelöltje.

„Polgármester úr ezt a győzelmet a pártok többségének támogatása nélkül vitte véghez – folytatja a bejegyzést. – Úgy volt képes sikerre vinni a valódi változás programját, hogy nem álltak mögötte százmilliók és professzionális kommunikációs csapatok, egyedül a rá jellemző konok elszánás és kitartás volt a fegyvere.”

Azt ígéri Hadházy, hogy támogatni fogja Márki-Zayt, és szívesen segít neki abban, hogy jogi és politikai következményei legyenek az elmúlt 12 évben elkövetett gazságoknak.

„Szívesen segítek abban is, hogy olyan rendszert építsünk, amely a jövőben megnehezíti a tolvajok dolgát, jöjjenek bármelyik politikai oldalról is.

Szívesen segítek abban is – és meggyőződésem, hogy ez kiemelten fontos feladat lesz –, hogy lebontsuk a propagandagépezetet, amely Orbán Viktor rendszerét szinte bebetonozta a hatalomba.

Forrás: Telex / Hadházy Ákos közösségi oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: