Novák Katalin - Fotó: 168 óra
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába a kultúrát nem lehet tanítani csak a pártfegyelmet.

Novák Katalin úgy érezte, hogy egy nemzetközi holokauszt konferencián ő a Fideszről fog beszélni. Nem vicc. Gyakorlatilag Fidesz kampánybeszédet tartott. Mit kampánybeszédet, egyenesen saját pártját kezdte el dicsőíteni, mindenki megdöbbenésére.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter vezette a magyar delegációt a malmői nemzetközi holokauszt fórumon, ahol 44 országból tíz állam- és kormányfő tette tiszteletét – íraj a Népszava.

A Népszava helyszíni tudósítása szerint miközben más országok képviselői a fokozódó antiszemitizmus és a gyorsan terjedő gyűlöletkeltés veszélyeiről beszéltek, a holokauszt-túlélők pedig arról meséltek, hogyan próbálják életben tartani a múlt emlékét:

Addig Novák Katalin mint a felvezetőben is írtuk kedvenc témájáról a Fideszről beszélt.

Többek között Novák Katalin azt gondolta elmondani – a holokauszt kapcsán – hogy:

Hazánkban minden rendben van, a kormánynak hála biztonság, béke és szabadság honol, melyre kizárólag az ellenzéki összefogás jelent veszélyt.

A magyar politikus néhány perces felszólalása érzékelhetően kilógott a szerdai konferencián elhangzott beszédek sorából.

Más országok képviselői aggodalmunknak adtak hangot az olyan globális trendek miatt, mint például a fokozódó antiszemitizmus vagy a közösségi médián keresztül villámgyorsan terjedő, gyűlöletkeltő összeesküvés-elméletek, holokauszt-túlélők pedig arról meséltek – néha egészen elérzékenyülve –, hogyan és miért próbálják életben tartani a múlt emlékét.

Novák Katalin viszont arra használta a lehetőséget, hogy kampánybeszédnek beillő monológot tartson és a hazai helyzettel kérkedjen.

Mi több, a magyar családügyi miniszter a belpolitikai csatározásokat is magával hozta Malmőbe, szóval az ellenzéket gyalázta, ha már megkérdezték a véleményét.

Ilyen büdös parasztot ritkán látni….


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: