Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lehet nagyot mondani a politikában, de azt bizonyítani is kell tudni.

Az ATV-ben sikerült leleplezni egy hatalmas hazugságot, amit Márki-Zay kampánycsapata tákolt össze, mely szerint több DK szervezet is Márki-Zayhoz csatlakozott.

Nem tisztem a DK-sokat megvédeni, de nem úgy ismertem meg azt a társaságot mint akik csak úgy másik jelölt mögé álldigálnának be.

Szóval Lukácsi Katalin Márki-Zay mozgalmának egyik vezetője volt a vendég az ATV-ben és Rónai Sándor a DK Európai képvsielője, ahol nagyon de nagyon hamar lebukott a hazugság.

Ugyanis Rónai kerek perec közölte Lukácsi Katalinnal, hogy – mivel az egyik első és legrégebbi DK választókerületi elnök Rónai és ezáltal mindenkit ismer a pártban – hívják fel élő adásban azokat a DK szervezeteket amelyek átálltak állłtólag Márki-Zay mögé.

Ekkor fagyott meg a levegő, ugyanis Lukácsi Katalin elkezdett mellébeszélni, majd végül kijelentette, hogy nem fog neveket mondani.

A videó ide kattintva tekinthető meg

Ezért baj az, hogy mostanában Márki-Zay kampánya egy hazugságcunaira van felépítve, ugyanis annyira, de annyira könnyen lebuknak ezekkel a kampányhazugságokkal.

Csak aki már most hazudik ilyen pitiáner dolgokban, az mire lesz képes esetleg kormányon. Ha eljut addig az ellenzék és nem veri szét addig az összefogást.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: