Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Popovics Judit élőben ismertette a DK-val szembeni vádjait, Vadai Ágnes egyből reagált
„Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!”

– közösségi oldalán reagált a Mindenki Magyarországa Mozgalom visszalépett képviselőjelöltje​, Popovics Judit.

Márki-Zay Péter korábban ugyanis azt mondta, hogy van olyan jelöltjük, akinek először államtitkári posztot ajánlottak, majd megzsarolták, a harmadik miniszterelnök-jelölti vitán viszont azt is bemondta, hogy Popovics Judit ez a személy.

Popovics Judit az ATV Voksban azt mondta, hogy a tatabányai helyi DK vezetője, Lusztig Péter meghívta egy kávéra, ahol azt közölte vele, hogy ha nem zavar be az előválasztásba, akkor kap egy államtitkári pozíciót.

Miután erre nem volt nyitott, akkor azt mondták, hogy ellehetetlenítik őt és családját is. Beadott minden papírt, hogy elinduljon az előválasztáson, de egyik párttól se kapott befogadó nyilatkozatot, holott tudtával a Momentum és a Jobbik is azon volt, hogy megkapja ezt.

Arra a kérdésre, hogy ezeket a kemény állításokat tudja-e bizonyítani, úgy reagált, hogy nem kapott befogadó nyilatkozatot, ezt az egy dolgot tudja bizonyítani. Az összes többi részletet nem tudja, tárgyalások során történtek.

Vadai Ágnes szerint Popovics Judit nem tudta az állításait bizonyítani. “Márki-Zay Péter hívja fel ezt a hölgyet, és kérjen tőle bocsánatot, mert nem tudott semmit se bizonyítani ebből” – mondta Vadai Ágnes. ​

“Nem szeretnék olyan világban élni, hogy pereskedésen derül ki öt év múlva, hogy kinek volt igaza” – jegyezte meg Vadai. Szerinte nem lehet a befogadó nyilatkozat kérdését számon kérni a DK-n.

via: atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: