2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sosem gondoltunk volna hogy újra megteszi, de megint megtette.

Úgy tűnik semmi nem változik, azaz van olyan aki nem képes változni. Gyakorlatilag minden második sajtómegjelenése az, hogy bocsánatot kér valamilyen kijelentése miatt. Most megint bocsánatot kért. Nahát.

Márki-Zay Péter elnézését kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy hazaárulónak nevezte. Minderről Szombathelyen beszélt a kampányrendezvényén hétfő délután – szúrta ki a 444.hu a politikus facebookos élőjében.

Azt mondta, természetesen nem tartja hazaárulónak azokat, akik Dobrev Klárát támogatják Karácsony Gergely kérése ellenére. A miniszterelnök-jelölt azt hozta fel mentségééül, hogy rosszul fogalmazott, fáradt volt.

Márki-Zay az ATV-nek beszélt arról, hogy két, korábban Karácsony Gergelyt támogató politikust is zsarolással vettek rá arra, hogy most a nyilvánosság előtt Dobrev mellett álljanak ki.

Nemcsak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat – jelentette ki.

Dobrev Klára a Facebookon válaszolt, azt írta, hogy hazaárulózni a Fidesz szokott, és szerinte ez a vád “tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk.

Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott.” Dobrev szerint ez már gyűlöletkampány.

Nem sokkal később Barabás Richárd a Párbeszéd szóvivője, újbudai alpolgármester is kikérte magának Márki-Zay vádját. Barabás szerint ez az irány káros az együttműködésre, hiszen bárki is nyer, tisztelnie kell majd partnereit.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: