Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom ennek a kutyakomédiának ezen a ponton kell véget vetni.

Ellenzéki politikus ilyen mondatokat nem mondhat sem ellenzéki politikusokra sem választókra.

Mindezt a zseniálisan frappáns kijelentést egy olyan interjúban sikerült elmondania, amelyben épp azt fejtegette hogy az ellenzéki politikusokat megzsarolták hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett.

Álljon már meg a menet. Eddig Márki Zay olyan képtelen állításokkal állt elő, mint hogy a Fidesz utaztatja Dobrev szavazóit, most pedig előhúzta a hazaáruló kártyát.

Kedves Péter ez bomlasztás! Az egyéni hatalmi érdekeid érdekében a teljes ellenzéki oldal rombolása. Bennem komolyan ezen a ponton merült fel a kérdés, hogy valóban ellenzéki Márki Zay Péter?

Ugyanis egyetlen egy ellenzéki gondolkodású ember sem vetemedne arra, hogy saját szövetségeseit hazaárulózza.

De mutatjuk a teljes idèzetet, mielőtt az a vád èrne mindent hogy csúsztatunk:

„Alapvetően nagyon szomorú vagyok, mert nyilvánvaló ebben a helyzetben Orbánnak a hatalomban tartását szolgálja ez a kiállásuk”

– mondta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt az ATV Híradójának azokról az ellenzéki politikusokról, akik az előválasztás első fordulójában még Karácsony Gergelyt támogatták.

Márki-Zay lényegében hazaárulásnak nevezte a Dobrevre átszavazó Karácsony-támogatók tettét, azt mondta:

„Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat.

És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: