Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiderült, ki veszi át a Momentum vezetését…

 

Fekete-Győr András távozása után ügyvezetőként Orosz Anna alelnök veszi át a Momentum vezetését – derült ki Kerpel-Fronius Gábor Facebook-posztjából.

A főpolgármester-helyettesként dolgozó momentumos politikus szerint Fekete-Győr lemondásával véget ér egy korszak, de a volt elnök velük marad és folytatja munkáját, csak más pozícióban.

Fekete-Győr András a minap saját maga ellen kért bizalmi szavazást, a tagság küldötgyűlése pedig közel kétharmados arányban megvonta a bizalmat tőle vasárnap este.

Kerpel-Fronius posztjában azt írta, Orosz Anna szintén nagyon régen tagja a Momentumnak, többszörös elnökségi tag, közel volt az elmúlt időszak eseményeihez, és személyes kvalitásai is predestinálják őt a párt vezetésére.

Hozzátette,akik követték a kampányt, tudják, hogy mennyire nagyra tartom Anna politikai teljesítményét és személyiségét is. A vezetésével a Momentum kiválóan meg fogja oldani az előttünk álló nehéz feladatokat.

Hétfő délután 2 órára egyébként sajtótájékoztatót hívott össze a Széll Kálmán térre Fekete-Győr András és Orosz Anna, amelyen a Momentumban történt személyi változásokról beszélnek majd.

Orosz Anna a XI. kerület alpolgármestere, és az előválasztáson fölényes győzelmet aratott a városrészben a DK-s Gy. Németh Erzsébet felett.

Forrás: 24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: