Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter a 168 oldalán futó Keljfeljancsi című műsorban az ellenzéki előválasztás elmúlt heti fejleményeiről azt mondta, soha nem tévesztette szem elől a célt…

Márki-Zay Péter a 168 oldalán futó Keljfeljancsi című műsorban az ellenzéki előválasztás elmúlt heti fejleményeiről azt mondta, soha nem tévesztette szem elől a célt, hogy a cél Orbán Viktor „mindent behálózó vörös polip rendszerének” a leváltása. „Megpörgettük a vörös polipot” – utalt arra, hogy szerinte a Fideszt is összezavarták.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője együttműködéséről Karácsony Gergellyel már a hívatalos bejelentés előtt azt mondta, a döntés arról szól, kettejük közül ki megy a vágóhídra, kit fognak „lemészárolni” – nem csak a kormánypárti sajtóban.

Mint mondta, a kampány arról szól, melyikük programja, melyikük személyisége mögé tudják beállítani az ellenzékieket.

A Karácsony Gergellyel közös bejelentés előtt azt mondta, minden a legnagyobb rendben lesz, az ellenzék jól fog kijönni a történtekből. Fiala János kérdésére, az MSZP is beáll-e mögé, azt mondta, a párt azzal menti meg magát, ha ezt teszi.

Beszélt arról is, hogy a Jobbikot érzi magához ideológiailag a legközelebb, de Dobrev Klárát is támogatni fogja, ha a DK-jelöltje nyeri az előválasztást, mert az ideológiai különbségektől függetlenül össze kell állni, csak így lehet leváltani Orbán Viktort.

Forrás: 24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: