Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab Péter nagyon kiakadt Márki-Zay Péterre, keményen bele is állt

 

Aki engem ismer, az tudja, hogy az Orbán-rendszerrel szemben elmegyek a falig, ha kell, azon túl is.

? A választók azt mondták, elég, ha az első fordulóig megyek. Tudomásul vettem.
? Három továbbjutó jelölt közül most egy úgy döntött, nem akar elmenni a falig, beáll más mögé. Ezt is tudomásul veszem.
? Elfogadom, ha valaki menet közben elfárad. Annak meg kifejezetten örülök, hogy a választókat nem fárasztjuk tovább a „visszalépek, nem lépek” komédiával.

Most már foglalkozzunk az országgal, és vigyázzunk az összefogásra, vigyázzunk a választókra. Mindezt nem szolgálja, ha az egyik miniszterelnök-jelölt a másik szavazóit azzal vádolja, hogy valójában ők Orbán szavazói. Fejezzük be a választók sértegetését, hisz nem megosztani kell őket, hanem egyesíteni.

Ami pedig Márki-Zay azon vádját illeti, hogy a jobbikosok nem segítik a kampányt, két dolgot ajánlok miniszterelnök-jelölt úr figyelmébe: a Jobbik nem csak az első, de a második forduló sikeres megrendezését is erőn felül segíti mind aktivistákkal, mind pénzzel.

? Nélkülem van második forduló, de a Jobbik nélkül nem lenne. Szóval kicsit több tiszteletet kérek a jobbikosoknak, mert nélkülünk nemcsak második forduló, de kormányváltás sincs. Köszönöm!

#jakabpéter #jobbik #néppártján #összefogás

 

Forrás: Jakab Péter közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: